Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرآیند شناسایی دهک های پردرآمد برای حذف از لیست دریافت یارانه از صدو یکمین مرحله واریز یارانه آغاز شد و در ابتدای اجرای این طرح یارانه 200 هزار نفر قطع شد. تاریخ انتشار: 14:19 - 06 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۵۳۰ به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، فرآیند شناسایی دهک های پردرآمد برای حذف از لیست دریافت یارانه از صدو یکمین مرحله واریز یارانه آغاز شد و در ابتدای اجرای این طرح یارانه 200 هزار نفر قطع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان از سوی وزارت تعاون برای سرپرستان خانواری که یارانه آنها قطع شده پیامکی مبنی برای قطع یارانه با پیش شماره کلمه یارانه ارسال شده که سرپرستان خانوار می توانند با مراجعه به مراکز پلیش+ 10 و با در دست داشتن مدارک شناسایی و پیامک دریافتی از سوی وزارت تعاون نسبت به قطع یارانه خود اعتراض کنند.
البته پس از احراز هویت سرپرست خانوار در دفتر پیشخوان، اجازه‌نامه‌ای از وی مبنی بر این دریافت می‌شود که دولت اجازه دارد به اطلاعات و تراکنش‌های بانکی این خانوار دسترسی داشته باشد. در این مرحله دفتر پیشخوان، «کد رهگیری» را به شماره سرپرست خانوار پیامک خواهد کرد؛ اما ۴۸ ساعت پس از دریافت کدرهگیری، می توانند به سامانه yaraneh۱۰.mcls.gov.ir برای ثبت اعتراض خود مراجعه و اطلاعات تراکنش بانکی خود را مشاهده کنند.
در این میان یارانه شهریورماه ۲۷۰۰ سرپرستان خانوار به دلیل اختلال در حساب بانکی آنها در سازمان هدفمندی یارانه‌ها، به حساب آنها واریز نشده بود؛ این در حالی است که یارانه این خانوارها قطع نشده است و با پیگیری‌های صورت گرفته، بلافاصله با هماهنگی سازمان هدفمندی با ارسال پیامک به آنها، اعلام شد که برای رفع مشکل به بانک مراجعه کنند.
براساس آخرین آمار تاکنون کمتر از ۱۴ هزار سرپرست خانوار برای ثبت اعتراض به دفاتر پیشخوان مراجعه کردند که میزان قابل توجهی نیست، با این حال در صورت صحت اعتراض آنها در اولین نوبت یارانه نقدی ماه‌های پرداخت نشده، به حساب آنها واریز خواهد شد.
دولت برآورد کرده که با قطع یارانه نقدی سه دهک بالای درآمدی تا پایان سال، حدود ۸ هزار میلیارد تومان در منابع کشور صرفه جویی می‌شود.
نکته قابل توجه اینجاست که قطع یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد، به تدریج تا پایان سال با دریافت فهرست خانوارهای مشمول از وزارت کار ادامه دارد.
براساس این گزارش بر این اساس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وظیفه شناسایی خانوارهای مشمول، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه تامین زیرساخت‌های تبادل داده و ارسال پیامک، سازمان هدفمندی یارانه‌ها وظیفه قطع یا وصل یارانه‌ نقدی و وزارت کشور وظیفه هماهنگی استانداری‌ها، فرمانداری‌ها ودفاتر پیشخوان را بر عهده دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یارانه مدارک شناسایی پیشخوان لیست دریافت پردرآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک