Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، میرزایی سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه در برنامه تیتر امشب در خصوص حذف یارانه ۲۰۰ هزار خانوار تصریح کرد: شناسایی ۳ دهک بالای جامعه و حذف یارانه آن‌ها تکلیفی هست که دولت باید انجام دهد و از چند سال گذشته مطرح شده، اما به دو دلیل نبود داده‌های مناسب اطلاعاتی و حساسیت‌های اجتماعی هنوز عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در گذشته دستگاه‌ها اعتقادی به الکترونیک کردن اطلاعات نداشتند، اما اکنون بیشتر دستگاه‌ها الکترونیکی شده اند و  پیش نیاز اصلی برای شناسایی وسع درآمد افراد فراهم شده است.

سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه  بیان کرد: خود اطلاعات، فرایند تولید آن و  تبادل اطلاعات بین دستگاه‌ها در امر شناسایی دهک‌ها موثر است. همچنی اطلاعات به دست آمده نیاز به بروزرسانی دارد.

وی تصریح کرد: شاخص‌هایی همچون تعداد سفر‌های خارجی، نوع شغل، تعداد املاک و خودرو، مجموع حقوق دستمزد خانوار در تعیین وسع خانوار و حذف یارانه موثر است.

وی افزود: اعداد دقیق  میزان حقوق و دارایی افراد برای حذف یارانه  فردا  از سخنگوی دولت اعلام خواهد شد.

این مقام مسئول بیان کرد: در آزمون وسع اجرا شده افراد ۳ دهک بالای جامعه شناسایی شده اند و در گام اول یارانه ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نمونه حذف می‌شود به جهت اینکه میزان خطا مشخص شود. برای کلیه افراد پیامک ارسال شده است.

وی ادامه داد: اگر یارانه برای فردی  واریز نشده و پیامک دریافت نکرده است مشمول قطع یارانه نیست و به ۳ دلیل یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز نشده است: تغییر یا فوت سرپرست خانوار،  اختلال در حساب بانکی واریز یارانه نظیر مسدود شدن و یا تغییر شماره حساب و یا تاخیر در انتقال یارانه به حساب سرپرست خانوار توسط بانک.

میرزایی تصریح کرد: چنانچه  فرد پیامک حذف را دریافت نکرده و یارانه وی حذف شده می‌تواند برای پیگیری با شماره ۶۳۶۹-۰۲۱ تماس بگیرد.

وی ادامه داد: پیامکی که ارسال می‌شود در سرشماره عبارت یارانه نوشته می‌شود  و مردم باید نسبت به پیامک‌های جعلی آگاه باشند.

این مقام مسئول تصریح کرد: افرادی که پیامک قطع یارانه دریافت کرده اند به همراه مدارک معتبر به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده و رضایت نامه دسترسی به حساب بانکی ارائه می‌دهند طبق این رضایت نامه حساب بانکی آن‌ها بررسی می‌شود وکد رهگیری به آن‌ها داده می‌شود که پس از ۴۸ ساعت برای به ثبت شکایت به سایت ثبت درخواست رسیدگی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: قطع یارانه نقدی ۲۰۰هزار خانوار در شهریورماه

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید