Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مرتضی ابوطالبی، رئیس پلیس فتا استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به اینکه مجرمین سایبری در تلاش هستند با راهکار‌های مختلف به اطلاعات کارت‌های بانکی دسترسی پیدا کنند گفت: کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی مبنی بر قطع شدن یارانه و هدایت شهروندان به سایت‌های فیشینگ درگاه‌های بانکی به اطلاعات کارت بانکی آن‌ها دسترسی پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوطالبی افزود: برای جلوگیری از کلاهبرداری در خرید‌های اینترنتی، از کارت‌هایی که اعتبار اندکی دارند استفاده و بعد از هر تراکنش رمز خود را عوض کنند تا آسیبی از این فضا دامن گیرشان نشود.

وی از شهروندان خواست تا به پیامک‌های با مضمون قطع و یا ثبت نام یارانه در سایت‌های جدید اعتماد نکنند و افزود: اخبار مربوط به یارانه را از کانال‌های معتبر دریافت کنند.

رئیس پلیس فتا استان یزد اظهار داشت: در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، انتقاد و یا پیشنهاد به سایت www.cyberpolice.ir، و یا درگاه ارتباطات مردمی پلیس فتا فرماندهی استان یزد به شماره ۲۱۸۲۵۰۵۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ص

کلاهبرداری با ارسال پیامک ثبت نام یارانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

امتداد - طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ جاعل سابقه‌دار در کرمانشاه
  • بازیکنان پرسپولیس منتظر پیامک ویژه بانکی!
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟